Nobody's perfect?

Jag älskar min familj och mina vänner ni betyder allt för mig, så förlåt mig om jag e helt dum ibland men alla gör misstag..
Jag saknar min morfar.. när jag lyssnar på En sång från hjärtat - Linn så bryter jag ihop. Jag klarar inte av det här.

en fot på huvudet?

http://youtu.be/9iokdOIWsvU
jag har tråkigt och lägger en fot på huvudet.. brukar inte ni göra det mitt i natten? :)

Nikotintuggummin xd

aa Jag har precis börjat med nikotintuggumin..
yayh ska va duktig för mitt nyårslöfte var att
sluta så nu ska det gå! inte bara några månadader
det ska va tills jag dör.. jag e seriös. Jag e trött på
skiten. Det här va första dygnet och det går inte
så bar men jag ger inte upp i första taget men jag
blandar tuggumin och cigg xd idag har jag haft 2
cigg och 3 tuggumin aso tuggumin gör ont i halsen
av nikotinet och ciggen känns ju inte eftersom man e så van :P
men iaf..
tänkte säga varför jag heter Killerlove och jag skriver det hela tiden
på bilder och shiet.. Jag älskar knivar.. det e min beroende sak..
jag började med att sova med saxar och knivar under kudden när jag
var 12 om jag inte var mindre.. och direkt när jag håller i en kniv
eller något annat man kan döda någon med känner jag mig mäktig och glad..
och det ända jag tänker på e makten med att jag har kontroll över folks liv..
deras öden e i mina händer. Ja jag tror att jag e psykiskt störd/sjuk xd
men jag älskart :D och det e just det killer(död) love(älskart) :D så
det stämmer ju stort.. men det e mer amahkillerlove.. amah( lite av
amanda och jag e) killer(en mördare) love(och jag älskart)..
någon som e psykist störd? ja jag e här. <3
JIPPIE.


svullo? :D

japp nu ska jag bli fet och svulla 200g Marabou apelsinkrokant och Ben and Jerry's coconutterly fair, mums :)
men jag kom nyss hem för jag köpte en present till Nelly :D
ehm.. jag kom nyss på att jag inte tål mjölk och jag har ätit halva glassen.. mår inte så bra...
varje gång jag äter eller dricker något med mjölk brukar min mage svullna upp och det ser ut som jag i 2-3 månader i en gravidetet.. men nu mår jag illa.. hej då ska.. eum.. fortsätta äta xd <3

Youtube :D

aaaah!! jag har inget liv och jag vet inte vad jag ska skriva men jag får panik för att jag inte har skrivit nåt xd
iaf så har jag ritat en tckning som tog 5 timmmar :O jag ritade av My Isabelle Sporrong@fb / ZombieBarbie@bdb :P
den vart rätt så lik bara att näsan vart för liten och jag kan verkligen inte rita händer.. :O så jag måste träna på det o_^ iaf så har jag lagt upp ett klipp på youtube när jag sjunger.. kolla om ni vill:
http://www.youtube.com/watch?v=2HMMiEWkfLA
och jag e hungrig fast att jag inte e det.. get it? nej men aso jag e hungrig men allt smackar salt och blod.. tror det e nåt fel på mig xd
men iaf så ska jag köpa en födelsedagspresent åt Nelly innan söndag.. För att jag älskar henne och hon e mitt liv och hon läser inte min blogg men jag vill ändå säga att jag älskar henne xd
Okej.. bananer växer på träd va? eller aso.. vilka länder..? xd Jag funderar på att odla en apelsinträd :d eller heter det ett? shiet the same..
jag älskar apelsiner och nu ska jag.. ehm.. uhh.. hiho.. trolololo.. ingen aning.. Hejdå pungråttor! <3
ps. jo jag ska lyssna på jessie j's who's laughing now för att den äger! o_^^.^

Norrköping! <3

jag har saknat norrköping så sjukt mkt sen jag åkte för 6-7 veckor sen och sen sist jag hälsade på.. men jag har bra nyheter :D jag ska till norrköping om en vecka för en ny familj ute i kolmården men jag ska antagligen gå på ektorp ändå.. YAYH :D nej men jag vet en person bestämmt jag ska träffa och det e min Nellly men jag kommer antagligen till skolan oxå :P men alla som vill ses får väl ringa mig :)  jag bjuder på en bild från att jag gick i 7:an <3

Unicorn! :D<3

Hej jag har typ ritat en enhörnig /pegasus i cartoon-format. blev klar nyss :D bild kommer senare :P
och så har jag ritat en tjej med piercingar typ :P blev sjukt nöjd md ögonen :D det tycker jag e bra på faktiskt.. aso att rita ögon :P men iaf så.. har jag sovit 2 timmar igår kväll och jag inte direkt trött :P.. eller aso.. om man kollar klockan så e det ju i förrigår natt :P Fan känner mig pro ;)
Nej men aso aa.. Jag såg en naken Kiwi förut :O aso inte fogeln utan frukten.. den va skalad OMG! men jgag bjuder på piercing tjejen.. enhörning comes later ;)



gulligt värre eller något då xd <3

videoinlägg?

hej jag ville göra ett video inlägg och det gick inte så kolla min facebook. http://www.facebook.com/amalittlegum
så kollar ni videoklipp och det senaste som heter ''blogg.. eller? xd''
aa jag e social och har inget liv så hej då små söta persikor! <3
och för att va snäll bjuder jag på en ny bild från idag :*

Läs inte dette inlägg, ni dör av tråkighet!

Hej :) känner mig dugtig som tvingade i mig mat, yayh! xd nej men aa, va nära på att spy igår. BOKSTAVLIGT. Jag åt en tomatbit. usch.
hahahah nae men det e grymt äckligt och jag skulle lixom äta baconsås och pasta och tog bort dom stora bitarna och hadde kvar dom små för jag trodde att jag skulle kunna äta dom lixom men nepp.. det blev 2 äpplen och en massa kladdkaka för mig ist :'D nomnomnomnom!!
och så har jag ju ofc inte sovit nåt, som om det skulle hända att jag sov en natt när jag inte går i skolan lixom.. wot.
men jag ska ta snakebites igen ! *happyface* och så vill jag tatuera min fot med en fin cupcake and alots of stars! yayh! :D men aa x)
Jag vill till skolan :c aso jag kommer ligga efter som in i helvete.. fuck life typ? :§ men jag känner mig seriös och tråkig och ni kommer ångra att ni läste mitt inlägg :c eftervarning ;) men vafan.. gå och ha ett underbart och ett kawaii liv med fina människor och fina skor?
nae jag vettefan men jag ska köpa skor nästa vecka och kläder och stuff men aa.. och hårfärg! grymt viktigt! 2 blekningar och 2 hot pink..
Rosa?! you can hide but you can't run, i've got you soon baby! <3

Jag bjuder på't ;)

Oredigerad, but it's me so live with it you... you... bananalamp! <3

glad citron = apelsin

Hej jag har seriöst inte sovit på nästan 3 dygn och jag e sjukt pigg och det e fett wierd xD Men sist jag sov var 3 dagar sen och då sov jag i 26 timmar :O Men jag känner mig som en handuk xD, mitt exempel; jag tar hand om andras problem men ingen tar hand om mitt.. Jag skulle kunna va toapapper :O usch :S nej men ni ser väl min poäng x3 iaf så ska jag börja skriva en sång om mina känslor och så när jag har hittat min fucking bok xP aso den e borta, tror den e hemma.. den e lila och fin och har massa texter låtar och fjantiga teckningar. If you see it, give me a call ;) Aa aso mm.. hahahah nae jag  en kartong, en tom kartong för jag har inget och säga.. och när du öppnar mig så kommer det flygande damm ! :O okej det där lät så fel och jag misstolkar det där stort men ta det lite seriöst även om inte jag e det ;P klockan e kvart i sex på morgonen och det e en lördag.. Nolife och forever alone. Någon i örebro som vill va min snälla och kawaiiga kompis i nån vecka till och göra min LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGAAAAAAAAAAAA och tråkiga dagar lite roliga och helt oseriöst roliga? :) du får gärna va skumt random.. och va en apelsin :D *en glad citron..? duuuh vem vet inte det lixom hallåååå..?! :* * nej jag vet att jag inte har nåt liv men byebye små apelsiner ! :D
PS. Va inte en citron.. livet kommer bli sjukt surt ;) <3

fuck off feelings!

Känner mig feg.. och svag.. och nere..  ochsämst.. :(

sweet 16? (A)

Hej alla söta människor :D
Idag vakna jag fyra ;o Jag gick och la mig typ 7-8 imorse och försökte tvinga mig själv att sova för jag va inte trött så det tog väl nån timma eller nåt :P Jag tvigade i mig lite pizza till frukost då vid4 då då.. Och typ nyss åt jag potatis och lax :) Men jag e stolt iaf för jag försöker sluta röka och jag har rökt 2 cigg idag :D lixom ist för 7-9 st tycker jag iaf att det e bra :D Och Nelly fyller år idag och jag saknar och älskar henne jättemkt, grattis på 16:årsdagen älskling!  <3
Jag ska börja använda den här bloggen ist för den på bloggproffs för jag känner att jag måste ha en header xd Jag har kippt lugg och börjat använda mitt löshår igen och har alltid två tofsar xd Vadå att känna sig som 5 lixom? ;s men jag ska få runt 3.000 av soc snart och köpa kläder för och jag ska ta ut 2 tusen från mitt konto och kköpa grejer från http://www.talkingclothes.se/se/, sjukt snygga grejer ska ni veta ;P Iaf inget mer att skriva så pusshejj ;*<3

Onlyrunaway.blogg.se

Det här e mitt liv i videor och text. Från pojkvän till tatueringar typ.

RSS 2.0